Bordplader i kompaktlaminat

Til produktion af dansk designede spiseborde, sofaborde og konferenceborde leverer Adde kundetilpassede bordplader i kompaktlaminat.

Bordpladerne fra Adde fremstilles i kompaktlaminat med sort kerne, der er produceret i god kvalitet hos europæiske pladeleverandører.

Kantbearbejdning af bordplader i kompaktlaminat

Bordplader i kompaktlaminat fra Adde bliver kantbearbejdet på et dansk finsnedkeri, som er specialister i forarbejdning af kompaktlaminat og råder over kvalitetsværktøj.

For kunden betyder det:

  • bordplader med flot, skarp ensartet kant og fas
  • ingen kutterslag og brune kanter, som ellers kan være en udfordring på grund af for varmt værktøj

Dedikeret og tæt dialog om løsningerne

I samarbejdet med Adde får bordplade-kunden desuden fordelen af personlig og omhyggelig rådgivning, sparring og forarbejdning. Det giver bordplader i høj kvalitet og lækker finish, som matcher kundens high-end brand perfekt.

Hurtig levering ved lagervarer

Samarbejdet med det danskbaserede og yderst fleksible finsnedkeri betyder, at Adde kan sikre kunden hurtig levering af forarbejdede bordplader i kompaktlaminat-plader, som Adde lagerfører.

Kontakt Adde – Ring +45 2642 1004

Ønsker du et uforpligtende tilbud på kompaktlaminat – forarbejdet eller uforarbejdet – til møbler, inventar og løsninger i byggeriet? Så ring + 45 2642 1004.

 

Find mere inspiration

Kontakt Adde

Ring +45 2642 1004

Uforpligtende tilbud

Ønsker du et uforpligtende tilbud? Så ring + 45 2642 1004.