Hvem står bag Adde

I 2021 stiftede jeg, Peter Hermansen, handelsvirksomheden Adde – en dansk B2B-handelsvirksomhed med base i Aarhus specialiseret i at levere professionelle plade- og profilløsninger til produktion af møbler, inventar og løsninger i byggeriet.

Peter Hermansen – fokus på professionelle løsninger og personlig rådgivning

Som 19-årig forlod jeg i 1991 den århusianske Hasle Tømmerhandel A/S med en basis handelsuddannelse inden for trælast. Siden har jeg taget en højere handelseksamen og løbende efteruddannet mig inden for salg og ledelse.

+25 års erfaring med træbaserede materialer

Gennem ansættelser i både detail-, engros- og produktionsvirksomheder i træbranchen har jeg oparbejdet mere end 25 års erfaring inden for rådgivning og salg af træbaserede plader og relaterede materialer til møbler, inventar og byggeri.

 

I tæt samarbejde med nøje udvalgte samarbejdspartnere og leverandører af blandt andet omviklede profiler, forarbejdet kompaktlaminat, laminat og træbaserede kernematerialer leverer jeg i Adde-regi professionelle plade- og profilløsninger. Lad mig rådgive dig om den helt rette løsning til dit projekt.

Hvad du ser, er hvad du får

Som kunde hos Adde er det mig, du møder – altid. Det er mig, du indgår aftale med. Og det er mig, der følger vores aftale til dørs. Derfor kan du være sikker på stort personligt engagement i vores samarbejde.

På CV´et står mine tidligere titler, jobbeskrivelser og navnene på mine tidligere arbejdspladser. Tilsammen udgør det Addes fundament – nemlig min erfaring, mit netværk og min professionalisme. Alt det, kan du se nærmere på her.

Nøgleordene i Adde er:

Matcher ordene dig, din virksomhed, og hvordan I foretrækker at samarbejde? Så er Adde måske den rette leverandør for dig.

Historien bag Addes navn og logo

’Adde’ kommer fra det engelske ord ‘add’. Det betyder ’tilføje’ og blev af Dansk Sprognævn noteret som nyt dansk udsagnsord i 2006.

 

Som firmanavn skal Adde signalere, at et samarbejde med mig tilfører dine produkter og løsninger ekstra værdi. For eksempel i form af:

Logoet symboliserer kerneydelsen: Fra de rå profiler, lister og plader bliver indkøbt i rette kvalitet og pris, til forarbejdede emner er levereret – 100 % klar til at indgå i din produktion.

Kontakt Adde - Ring +45 2642 1004

Jeg er altid klar til en uforpligtende dialog omkring produkter og løsninger til møbler, inventar og byggeri.

Derfor skal du samarbejde med Adde

1

Personlig rådgivning og service
baseret på +25 års brancheerfaring

2

Adgang til et stort netværk af
producenter og leverandører

3

Levering af top-brand produkter og
forarbejdede løsninger i høj kvalitet

Adde leverer løsninger til
vidt forskellige brancher

Læs mere om Addes kunder.