Løsninger

KoskiDecor birkekrydsfinér

KoskiDecor er en stærk kollektion af dekorativ birkekrydsfinér produceret i Finland. Høj formstabilitet, bredt udvalg af farver samt slidstærk overflade på begge sider betyder, at KoskiDecor birkekrydsfinérplader er et ideelt materiale til møbel- og snedkerindustrien. Pladerne skal blot formateres, og er derefter klar til indendørs brug.

Brug blandt andet KoskiDecor til:

Løsninger

KoskiDecor birkekrydsfiner

KoskiDekor er en stærk kollektion af dekorativ birkekrydsfinér produceret i Finland. Høj formstabilitet, bredt udvalg af farver samt slidstærk overflade på begge sider betyder, at KoskiDecor birkekrydsfinérplader er et ideelt materiale til møbel- og snedkerindustrien. Pladerne skal blot formateres, og er derefter klar til indendørs brug.

 

Brug blandt andet KoskiDecor til:

KoskiDecor Eco Transparent

KoskiDecor Eco Transparent er en formstabil birkekrydsfinérplade med transparent, vandbaseret farve og gennemsigtig filmoverflade på begge sider. Pladen, der blot behøver formatering og derefter er klar til brug, har perfekte egenskaber til fremstilling af møbler og inventar til indendørs brug:

KoskiDecor Melamin

KoskiDecor Melamin er en stærk og formstabil birkekrydsfinérplade. Begge sider af pladen er belagt med en ensfarvet hvid, heldækkende film. Pladens overflade er dermed glat og yderst slidstærk. Pladen behøver udelukkende formatering og står derefter med en flot naturlig birkekrydsfinérkant – 100 % klar til indendørs brug:

Adde er leverandør af KoskiDecor i Danmark

På det danske marked er Adde leverandør af KoskiDecor. Klar til afsendelse fra lageret ligger blandt andet alle farver i kollektionen KoskiDekor Eco Transparent samt ensfarvet KoskiDecor Melamin i flere forskellige tykkelser. For dig som kunde betyder det hurtig levering i hele Danmark.

 

Adde leverer desuden færdigforarbejdede emner af KoskiDecor birkekrydsfinér.

Mere om KoskiDecor birkekrydsfinér?

Ring til Adde på + 45 26 10 04, hvis du vil vide mere om dekorativ birkekrydsfinér produceret i Finland.

Adde og KoskiDecor

KoskiDecor birkekrydsfinér er fremstillet i Finland af Koskisen. Adde er leverandør af KoskiDecor i Danmark.

Læs mere om Koskisen på www.koskisen.com

Koskisen-logo

Løsninger i tæt dialog

Se, hvad Adde ellers kan hjælpe dig med

Løsninger i tæt dialog

Se, hvad Adde ellers kan hjælpe dig med

Kontakt Adde

Ring +45 2642 1004

Vil du vide mere?

Ring til Adde, hvis du vil vide mere om produkter og løsninger til møbler, inventar og byggeri.