Adde underskriver aftale med Wiggers

Adde har med en underskrevet handelsagentaftale formaliseret samarbejdet med hollandske Wiggers, som er specialister i omviklede profiler og lister.

Adde har underskrevet en handelsagentaftale med hollandske Wiggers, som er specialister i omviklede profiler og lister. Fremadrettet varetager Adde således rollen som Wiggers salgs- og marketingkanal på det danske marked.

Wiggers har specialiseret sig inden for produktion af omviklede profiler og lister. I dag tilbyder den hollandske virksomhed omviklede emner, der benyttes i forbindelse med produktion af møbler, inventar og løsninger i byggeriet.

Strategisk partnerskab omkring salg i Danmark

Det strategisk partnerskab mellem Adde og Wiggers omkring salg af omviklede profiler og lister i Danmark er indgået som følge af en tids samarbejde omkring profilløsninger til både butiksindretning og byggerier i Danmark.

»Wiggers er kendetegnet ved et meget kunde- og løsningsorienteret mindset – og de leverer produkter af høj kvalitet. Ud fra den sidste tids erfaring har jeg oplevet, at kunderne er meget tilfredse med løsningerne og den service Adde og Wiggers i fællesskab leverer«, siger Peter Hermansen, indehaver af Adde. Han fortsætter:

»Jeg er derfor glad for, at vi nu har indgået et formelt samarbejde. Med Wiggers som partner kan Adde tilbyde danske kunder omviklede profiler og lister både som halvfabrikata forberedt til yderligere produktion og som færdigpakkede komponenter klar til slutbruger«.

Om den nye aftale siger Michel van Essen, Sales Manager hos Wiggers:

»Kulturen og kunderne i Danmark og Holland ligner på mange måder hinanden. Derfor har vi i længere tid været på udkig efter den rette indgang til det danske marked. Gennem fælles netværk fik vi etableret forbindelse til Peter Hermansen, som netop har det stærke lokalkendskab i branchen, som vi har eftersøgt«.

Stort dansk potentiale for omviklede profiler og lister

Både Michel van Essen og Peter Hermansen ser et stort potentiale i at kunne tilbyde kundetilpassede omviklede profilløsninger fra Wiggers i Danmark.

»Arbejdsgangen omkring udviklingen af omviklede profiler, som matcher nøjagtigt til kundens ønsker og behov er meget fleksibel – stort set alt kan lade sig gøre i forhold til kernemateriale, materialer til omvikling, formater og pakning hos Wiggers«, siger Peter Hermansen. Han slutter:

»Jeg er gang på gang blevet imponeret, når jeg har set et omviklet emne tage form hos Wiggers. Overfladefinishen er helt perfekt«, slutter Peter Hermansen. Han vurderer blandt andet, at omviklede profiler og lister kan blive et eftertragtet og konkurrencedygtigt alternativ til massiv træ i danske interiørløsninger.

Yderligere information

Kontakt Peter Hermansen, indehaver af Adde, telefon +45 26 42 10 04.


Om Adde

Adde er en dansk handelsvirksomhed, der er specialiseret i at levere professionelle plade- og profilløsninger til produktion af møbler, inventar og løsninger i byggeriet. Læs mere om Adde

Om Wiggers

Wiggers er en hollandsk producent af omviklede profiler og lister. Besøg www.wiggers.eu


Kontakt Adde – Ring +45 26 42 10 04

Du er også altid velkommen til at ringe på +45 26 42 10 04, hvis du vil vide mere om produkter og løsninger til møbler, inventar og byggeri.

Læs flere nyheder fra Adde

Produktprøver af dekorativ birkekrydsfiner - Produktnyhed fra Adde

Dekorativ birkekrydsfiner

Produktnyhed: Adde er blevet leverandør af KoskiDecor i Danmark – en stærk kollektion af dekorativ birkekrydsfiner produceret i Finland. Hele plader og forarbejdede emner.

Læs mere